Close

Dugnadsånd i dagens Corona-situasjon

By  14. mars 2020

Hei alle medmennesker i Deør Skog og Vollehagen Vel, nå kan du hjelpe din nabo!

Dugnadsånd i dagens Corona-situasjon

Først og fremst anbefaler vi alle til å følge med på nyhetene, ta hensyn og respektere alle tiltak. Vi alle må ta ansvar, samt hjelpe de som trenger det som mest.

Har du nedsatt immunforsvar eller er over 65 år, eller rett og slett er ensom? Du er ikke alene!

En av dine naboer vil hjelpe deg med hverdagslige ting. Ikke vær redd for å spørre! Du kan også legge igjen en lapp utenfor døren eller i postkassen. De fleste vil hjelpe deg med glede?. Enten det være seg å kjøpe noe i butikken eller på apoteket, eller hente posten din eller andre praktiske ting, som vi andre også gjør i hverdagen!
Ikke vær redd for å spørre! Du får som oftest et stort JA selv om du kanskje aldri har spurt naboen din om hjelp eller andre ting.
Naboen din har faktisk tenkt på deg flere ganger ?.

Til deg som er frisk og rask og ikke i karantene!

Vet du om en nabo i nærheten som har nedsatt immunforsvar (kreft, tung medisinering og lign.) eller er gammel? Vis hjertevarme, ring på døren, eller legg igjen en lapp utenfor døren/postkassa med ditt mobilnr. og spør om det er noe du kan hjelpe til med ?
Kom igjen, det tar deg bare et par minutter, og den «lille» tingen kan bety så enormt mye for den du spør. Vis medmenneskelighet og hjertevarme. Tro meg, det gjør også deg godt!

Er naboene dine borte i dag? Og du trenger hjelp, så er du velkommen til å ringe alle dager, inkludert lørdager og søndager. Styreleder hjelper deg etter beste evne.

Hilsen Deør Skog og Vollehagen Vel
v/ Styreleder Bjørn Korsmo
Mob: 479 27 488