Close

Vi trenger din hjelp!

By  20. juni 2017

Kjære naboer, nå trenger vi også din hjelp!

Mange beboere synes det er trist at barna ikke har noen trygge lekeplasser. Vi ønsker sunne, friske og glade barn som skal ha en sosial lekeplass for samhold og lek, og for å forebygge mobbing.

Vi i styret i Deør skog og Vollehagen Vel skal nå investere i 2 nye lekeplasser, den ene på Granlia og den andre på ”Gamle Doffen”. Mer info på deorskog.no. Lekeplassene vil hjelpe alle beboere i området for økt trivsel og velvære, spesielt med tanke på at barna vil hovedsakelig være på lekeplassene.

Lekeplasser er dessverre blitt veldig kostbart. Vi har nylig søkt Vestby kommune om midler, samt i ulike fond som er øremerket fysisk aktivitet og friluftsliv for barna. Vi vil trenge midler utover dette. Derfor ber vi pent om at alle beboere betaler inn en frivillig innbetaling/donasjon. Vi blir glad om du betaler 100, 300, 500 kroner, eller akkurat det du ønsker å bidra med. Du kan overføre til konto nummer 1082 47 04428, eller Vipps det du ønsker til 110535.

På forhånd takk, og ha en riktig god og fredfull sommer